Fragt fra 49 DDK til pakkeshop - GRATIS ved køb over 900 DDK

Barrier booster

Barrier booster

Mange af os døjer med tør og sensitiv hud og for få af os ved, at man kan gøre utroligt meget indefra. De fleste af mine smoothie opskrifterne, indeholder hørfrø og det er der en god grund til. Hørfrøolie har nemlig i studier vist at de indefra kan være med at reparere hudens barriere og afhjælpe inflammation og tørhed. Sammen med avocado, får du den helt rigtige sammensætning af fedtsyrer og fedtopløselige vitaminer til at skabe grundlaget for en hud med den eftertragtede ”dewiness”.

Edamame bønner er en enorm sund proteinkilde og indeholder vigtig mad til vores gode tarmbakterier, der til gengæld belønner huden med at dæmpe inflammation og rødme.

Saften fra frugt og grønt, har vist sig bedre biotilgængeligt, og derfor er saftige frugter såsom appelsiner, en god måde at få væske til huden.

Ingredienser

  • 1/2 /Appelsin
  • 1 lille /banan
  • 70g /Afskallede frosne edamame bønner
  • ½ /Avocado
  • 1 spsk/hørfrø
  • 150 ml/ vand 

Metode og tips

Halvér en appelsin og skær skrællen fra. Put alle ingredienser i blenderen og blend til ønsket konsistens.

Tip: Hvis du ikke har en high speed blender, er det en god idé at kværne hørfrøene før, for at få gavn af de sunde fedtsyrer. 

Tip: Smoothien her bliver meget tyk og kan spises med ske, derudover er den propfyldt med protein og sunde fedtsyrer. Derfor er det oplagt at bruge den som smoothiebowl og basis for et morgenmåltid, med din yndlings topping ovenpå. Bryder du dig ikke om den metode, kan du putte mere vand i og gøre den tyndere.

Din kurv

Din kurv er tom. Klik her for at shoppe.