Fragt fra 49 DDK til pakkeshop - GRATIS ved køb over 900 DDK

Lav din egen ansigtsbehandling

Lav din egen ansigtsbehandling

Nu er det vist tid til lidt selvpleje!

Og kan du ikke finde tiden i kalenderen til en professionel behandling (find behandler her), så kan du komme meget tæt på samme resultat med en dybdegående hjemmebehandling og give din hud den ekstra pleje, fugt og kærlighed den (og du) har brug for i denne lidt kolde og mørke tid.

Sådan gør du:

Step 1 - Afrens

Afrens huden med Lavishing Lemon Balm Cleanser, fjern med Bettes Muslin Cloth 

Step 2 – Eksfoliér

Brug en rigelig mængde Smooth Exfoliator, bland den med vand i hånden og masser den ind i ansigtet og halsen, vær meget blid, men brug rigtig god tid her, især hvor dine porer er lidt grovere. Fjern med klud. 

Step 3 – Dybdebehandling

Gør ansigtet vådt og brug ca. en tsk af Glow Mask, som du fordeler jævnt i ansigtet og halsen. Lad den virke i 15-20 min imens du pakker dig godt ind i et tæppe, evt tager du et karbad eller fodbad med Calming Lavender Bath imens og drikker en kop the. Prøv at finde roen i hele kroppen og nyd din stund hvor du plejer dig selv. Fjern derefter masken med en fugtig muslin cloth.

Step 4 – Fugt og toning

Spray ansigtet med Skin Dew, giv huden lidt ekstra end du plejer

Step 5 – Pleje

Brug nu enten Beauty Serum eller Golden Night Essence og Eye Cream,  igen brug lidt ekstra og brug gerne god tid på at massere produktet ind i huden, kombiner med cupping eller gua sha. Voila og nyd din smukke hud med glød.

Din kurv

Din kurv er tom. Klik her for at shoppe.