OM BETTES

LAVET MED KÆRLIGHED OG OMHYGGELIG DEDIKATION

Founder image

EN BARNDOM MED URTER

Hej, jeg hedder Mette (Bette). Siden barnsben, lærte min mor og min mormor mig, om urternes fantastiske egenskaber. Utallige bøger om blomster, urter og naturmedicin, blev sidenhen nærstuderet.

Idag har jeg mere end ti års professionel erfaring indenfor hudpleje- og helsebranchen. Min uddannelse i biomedicinsk laboratorievidenskab, samt studier i urtekundskab, understøtter yderligere min livslange drøm om at udvikle min egen naturlige og økologiske luksus hudpleje serie. En serie der ikke blot er helt uden skadelige kemikalier, men som også er yderst effektiv og giver mærkbare resultater. Ved hjælp af de mest næringsrige olier, blide urteudtræk og naturlige aktive ingredienser/vitaminer, understøttes hudens egen selvhelende mekanismer, så din hud igen kan stråle af sundhed..

BETTES Skincare er en naturlig, økologisk- og håndlavet hudplejeserie, der er udviklet til at understøtte og styrke hudens egen evne til at hele og genopbygge sig selv.

Opskrifterne er udviklet og testet helt fra bunden, med en stor baggrundsviden om urter og oliers sammensætning og virkning, samt om hudens anatomiske og cellulære opbygning - Et helstøbt håndværk hvor intet er tilfældigt. Alle olier, vitaminer og virkestoffer, er særligt udvalgte i forhold til deres høje indhold af hudnærende stoffer.

Product image
Founder image

Urterne til olie- og vandudtræk, er dyrket i egen have, og/eller høstet fra den vilde natur, efter økologiske og permakultur metoder, med særligt øje for biodiversiteten.

Der bruges egne urteudtræk, med urter fra haven, fremfor ekstrakter, denne fremgangsmåde, holder hele kompleksiteten af urterne intakte, hvilket medfører bedre og hurtigere resultater. Dette i kraft af, at produkterne derved arbejder MED huden og ikke MOD hudens egne processer. Deres naturlige aktive egenskaber bliver holdt intakt gennem nænsom opvarmning og koldtrøringsmetoder. Der bruges kun mellem 0-55% vand (dvs. vandige urteudtræk) i produkterne. Dette betyder, at hver enkelt produkt har en meget højere procentdel af værdifulde olier og aktive ingredienser, hvilket medfører at effektiviteten i produkterne forøges og som bl.a. giver en bedre beskyttelse af huden i skiftende vejr, sol og forurening. Desuden gør det produkterne meget drøje i brug og derfor mere økonomiske.

Konserveringssystemet er et eget udviklet- testet og godkendt system, som er 100 % naturligt og mildt, baseret på asp bark ekstrakt og kalium mineral.

Hvert enkelt produkt er håndlavet med kærlighed, omhyggelig dedikation, biomedicinsk laboratorie viden og et lille drys af moderne hekseri.