Fragt fra 49 DDK til pakkeshop - GRATIS ved køb over 900 DDK

Besøg hos biodynamisk biavler

Jeg besøgte Erik og hans bier - det blev til en spændende snak om bierne, deres natur og hvordan vi bedst passer på dem. For fem år siden, fandt jeg Erik, da jeg med lys og lygte, ledte efter en biavler med hjertet på rette sted og de rigtige værdier - idag er jeg stolt bruger af Eriks bivoks til mine produkter.
 


 Erik Frydenlund


Er uddannet Jordbrugsteknolog, biodynamisk landmand og gartner - og er altså en utroligt vidende herre, som har en masse på hjerte, som han glædeligt deler ud af.

På hans hjemmeside , kan du læse meget mere om biodynamisk biavleri og jordbrug, samt finde spændende kurser og købe biodynamiske præparater (jeg kan varmt anbefale hans "blomstrende grøntgødning"

Din kurv

Din kurv er tom. Klik her for at shoppe.