Fragt fra 49 DKK til pakkeshop - GRATIS ved køb over 900 DKK

Jeg forelskede mig i en matchaskål

Jeg forelskede mig i en matchaskål
Jeg elsker matcha, det er en yderst delikat og utrolig sund drik, der gavner både krop og hud. Jeg elsker hele ceremonien i at lave theen og giver mig selv den gave dagligt at nyde en kop. Men matcha er ikke kun gavnligt udvortes, jeg laver ofte en ansigtsmaske med matcha (dog her bruger jeg en noget lavere kvalitet), nogle gange alene og andre gange sammen med andre hudgavnlige ingredienser, som du kan finde i dit køkken - opskrift på min egen yndlings matchamaske, får du længere nede...

En dag for ca et halvt år siden, besøgte jeg Signe af "Signe Schmidt Ceramics" og tabte mit hjerte fuldstændig til en utrolig smuk matchaskål, som hun havde forsøgt sig med. Idag laver hun flere forskellige slags og har endda været så sød, at lave syv skåle til mig, i mine yndlingsfarver. Da jeg dog kun selv bruger een kop ad gangen, har jeg lagt de andre på shoppen, så du kan få fingrene i en. Det betyder jo selvfølgelige at de indtil videre er limited edition. De første tre købere, får en bambuspisk og ske med, som man også bruger til theceremonien.

Udover at bruge skålen til matcha, bruger jeg den også til at blande masker og til at spise morgenmad af - og sådan har jeg jo altid elsket multifunktionelle ting.

Hjemmerørt matchamaske
  • En halv avocado (gerne en overmoden)
  • En tsk matchapulver (jeg bruger den fra urtekram til masker)
  • En spsk soya yoghurt (kan udelades)

Mos avocadoen grundigt, og rør den sammen med de andre ingredienser, tilfør afrenset ansigt og lad den virke i ca 20 min, hvorefter den nemt fjernes med en bambus eller bomuldsklud.
Masken er meget fugtgivende, nærende og stimulerende for hudcellerne.

Din kurv

Din kurv er tom. Klik her for at shoppe.