Fragt fra 49 DDK til pakkeshop - GRATIS ved køb over 900 DDK

Urte- og workshop med Bettes og Anja Ballegaard

Urte- og workshop med Bettes og Anja Ballegaard

Vi glæder os til, at byde jer velkommen på sommerens urtekursus og workshop, i vores store naturhaver. det bliver en dag med masser af læring, urtemagi og samvær med vaskeægte urtefæller. 

Anjas have i Jylland 7 juni ’20 – Mettes have på sydsjælland 22 august ’20

Vi starter dagen med en gåtur rundt i haven med både dyrkede urter, vilde urter og blomster. Sammen kigger vi efter lægeplanter og taler om, hvordan de kan bruges, til at styrke din sundhed. Anja har speciale i urternes sundhedsfremmende virkning og Mette i deres hudplejende omsorg. Du får derfor en dyb indsigt i, hvordan du kan bruge urterne i din mad, som medicin og som helende hudpleje.

Undervejs på turen samler vi de urter, vi hver især gerne vil bruge til at lave urtemedicin og hudpleje på workshoppen. Der vil på dagen blive serveret urteshot og en lækker vegetarisk frokost, baseret på urter og grøntsager fra haven. Vi slutter af med havete, kage og hygge.


Workshoppen er målrettet brugen af urter i hverdagssituationer og er en oplagt for dig der gerne vil starte dit eget urteapotek eller gerne vil lære at lave din egen hudpleje.

På workshoppen skal vi bl.a.:

  • Lære om urternes virkning (urter du typisk kan finde i din egen have eller i den vilde natur)
  • Indsamle urter
  • Drikke urter
  • Spise urter 
  • Lave eliksir og ansigtsvand, som du får med hjem


Læs mere her

Din kurv

Din kurv er tom. Klik her for at shoppe.