Fragt fra 49 DDK til pakkeshop - GRATIS ved køb over 900 DDK

Værd at vide 🌱

Værd at vide 🌱

4 PUNKTER

- som er værd at vide om Bettes ingredienser


Mere end økologi
Størstedelen af ingredienserne i Bettes produkterne er økologiske, men derudover dyrker vi selv urterne til produkterne vha permakultur- og biodynamiske metoder. Metoderne gavner biodiversiteten og urterne får samtidig en helt særlig kraft, duft og virkning.

Butters og olier
De fleste butters og olier i produkterne er koldpressede. Man kan tydeligt se og dufte en kæmpe forskel når olier er koldpressede - vitaminer, mineraler og antioxidanter er velbevarede og huden kan derved få langt større glæde af dem. I år går vi skridtet videre og presser vores egen hasselnøddeolie og græskarkerneolie fra egne træer og have. Dette sikrer altid friskpressede olier med højere vitaminindhold. Samtidig er det en stor miljøgevinst, ved at spare forsendelse af olier fra andre lande.

Aktive stoffer
Når det gælder om at finde naturlige aktive stoffer, skal der helst være et videnskabeligt belæg for virkningen. I Bettes produkterne bruges der bl.a. ultra lavmolekylær hyaluronsyre, mælkesyrebakterier, Q10, E-vitamin og pro-vitamin B5. Udover aktiver, bruger vi tørrede pulvere fra hele planter, nogle pulvere laver vi selv, et eksempel er tangmel. Vi laver også egne blide udtræk af urter i vand og olie. Der bruges sjældent ekstrakter (kun til konservering), da det er vores teori at huden har bedst af planterne i en uforarbejdet form - vi plejer at sammenligne det med appelsinjuice lavet på koncentrat overfor friskpresset appelsinjuice.

Altid de bedste ingredienser
Vi går altid efter den højeste kvalitet af en ingrediens og betaler gerne det dobbelte og/eller kører til forskellige private producenter rundt i landet. F.eks. honningen, der bruges i Glow Mask, er fra Dragør, den er fri for pesticider og bierne har det rigtig godt her. De bor i et kæmpe naturområde, langt fra sprøjtemidler og forurening. Vi bruger også den fineste biodynamiske bivoks fra Fyn og havtornolie fra et passioneret mikrofirma på Bornholm.

Din kurv

Din kurv er tom. Klik her for at shoppe.